Quooker Twintap

Ontdek het gemak van direct 100°C water uit de kraan. Een Quooker is 100% veilig, multi-inzetbaar en energiezuinig. Met de door Quooker zelf ontwikkelde Twintaps werd het pas écht mooi op het aanrecht: een kokend water kraan en mengkraan uitgevoerd in hetzelfde design. Ook deze kokendwaterkraan is in hoogte verstelbaar. De Quooker twintap brengt je keuken op een ander niveau.
  • Montage op afspraak binnen een week
  • Vragen? Bel 026-3121630
  • Gratis verzending op alle producten
  • Klanten geven ons een 9.5 op Feedback Company
  • Moeite met kiezen? Bel 026-3121630

Een Quooker is makkelijk

In één op de drie nieuwe keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker is een kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Voor thee, koffie, aardappelen, rijst, groenten en noem maar op. Kant en klaar kokend water met één draai aan de knop. Veilig, zuinig en multi-inzetbaar.

Het hele idee achter de Quooker is gestoeld op gemak. En of je nou een bourgondische hobbykok of zo min mogelijk in de keuken staat, we hebben het toch allemaal graag makkelijk? Hoe handig een Quooker is, daarvan kun je je pas een voorstelling maken als je in gedachten de dag doorloopt. Op welke momenten heb je kokend water nodig? Je zult ervan versteld staan hoe vaak dat is. Zonder een Quooker kost het tien minuten om een pan water voor pasta aan de kook te brengen. Mét Quooker kun je in die tijd nog wat groenten blancheren en een flesje voor de kleine maken.

Energie- en waterbesparend

Door de perfecte hoogvacuümisolatie verbruikt het Quooker-reservoir maar 5 cent per dag om voort- durend kokend water klaar te hebben staan. Bovendien tap je met een Quooker altijd precies de hoeveelheid kokend water die je nodigt heb. Kies je voor de COMBI, die ook warm water voor de mengkraan levert, dan ga je echt besparen. Want die rekent af met verspilling van water en energie door een lange warmwaterleiding naar de keuken.

Veilig

Met kokend water in de keuken is het oppassen geblazen. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken, vooral met kleine kinderen. Met de Quooker zijn die verleden tijd. Dankzij de kindveilige bedieningsknop en de dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt.

De waterstraal is uiteraard heet, maar doordat deze niet massief is en uit druppeltjes bestaat, heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden. Gemak en veiligheid gaan bij de Quooker hand in hand.